vegetables

Perimet janë ushqimet më të shëndetshëm, ata nxisin shëndetin

E drejta e perimeve

Zbukurime perime presje në feta

Shendetshem presje në feta perime gjellëShendetshem perime presje në feta, figurines bërë e perime, lule, perime në anglisht "gdhendje" do të thotë "të prerë". Megjithatë, kjo fjalë ka qenë prej kohësh një ndërkombëtar dhe, në çdo gjuhë do të thotë gdhendje dekorative e frutave dhe perimeve. Arti i vërtetë! Këtë art origjinën qindra vjet më parë në Lindje, dhe përfundimisht u bë pjesë e traditave kombëtare.

Në çdo kulturë, traditat e Lindjes lidhur me prerjen e perimeve dhe frutave. Për shembull, në Kinë dhe Japoni shpesh bërë nga perimet e prera figurave të kafshëve, njerëzve dhe karaktere. Në kulturën e Tajlandë, kudo ka një orkide. Kështu që këtu, kryesisht nga fruta dhe perime të prera lule apo bimë të tjera.

Shendetshem presje në feta perime bimëveDeri kohët e fundit, kaçurrel thread e perimeve dhe frutave janë gjetur vetëm në restorante dhe artin e njeriut të përbashkët nuk ishte në dispozicion. Megjithatë, gjatë fsheh bukurinë e tillë, natyrisht, nuk keni punuar. Vendosur tani për gdhendje mund të blejnë të gjithë. Dekoroj kështu dekoruar bukur me fruta dhe perime mund të jetë si tabela festive, dhe enët në jetën e përditshme.

Kjo do të jetë veçanërisht interesante për fëmijët, si prindër shumë të dinë se sa e vështirë nganjëherë për të marrë fëmijën për të ngrënë perime apo fruta. Por një gjë është që të hani karrota të rregullt dhe krejt tjetër - një gungë e karrota, për shembull, apo një lule ekzotike. Gjithashtu, nëse ju vendosni të mësoni gdhendje fëmijën tuaj, ju duhet të dini se nuk është vetëm zhvillimin e këmbëngulje dhe aftësinë për të gatuar, por edhe fut një ndjenjë e madhe e shije dhe dashurinë për elegante.

Mëso se si të gjejë pemëve dhe perimeve nuk është e vështirë. Nëse ju jeni, ajo gjithashtu përfshin librin e veçantë trajnimi dhe një DVD-ROM programin e trajnimit. Përveç kësaj, në Moskë kryer me regjistrimin në të cilën ju mund të bëhet një mjeshtër i vërtetë i zeje e tij. Autori i shkrimit: Anna Kiriyanova.

karrota, një pjatë, një fabrikë perime